Om Vodeville

Vi gör det enklare för dig att hitta film som du vill se.

Spar tid när du vill hitta film

Vodeville söker hos alla svenska filmtjänster samtidigt. Både små och stora leverantörer. Vi visar dig vem som visar filmen du vill se och till lägsta pris. Alla tjänster vi länkar till tillhandahåller laglig film.

Hitta din film för kvällen

Upptäck filmerna du inte visste att du vill se

Vad som är en bra, sevärd film tycker vi ofta olika om. Därför lyfter vi fram film från både små och stora filmtjänster. Genom samarbeten med filmfantaster och festivaler hjälper vi dig att hitta godbitarna.

Få filmtips - listor och förslag på sökningar

Jämför filmtjänsternas utbud, pris och teknik

Innan du tecknar abonnemang eller ska hyra film, låt oss hjälpa dig att göra ett smartare val.

Diagram som visar hur två filmtjänsters utbud fördelar sig mellan olika årtionden.
  • Bästa utbud och kvalitet Vem har flest filmer med höga betyg? Vem är bäst på nya filmer? Vem har flest klassiker, actionkomedier eller drama?
  • Lägsta pris och erbjudanden Vem är billigast? Vem erbjuder gratismånad och nerladdning?
  • Smidigast teknikstöd Vem har stöd för Airplay och Chromecast? Kan du titta i mobilen?
Jämför filmtjänsterna nu

Vill du komma i kontakt med oss?

Skriv ett par rader till oss och berätta vad du tycker om Vodeville så blir vi glada!

Skriv din feedback här Maila oss på info@vodeville.se

Ogenerat skryt

Magasinet Filter
Ena dagen finns Frost på Netflix, nästa dag står man kallsvettig och försöker komma ihåg lösenordet till Itunes Store medan falukorven bränns på spisen. I sådana lägen är vodeville.se en räddning. Christopher Friman, Magasinet Filter Feb/Mar 2018.
TV4
Man sitter i soffan och har bestämt sig för "den där filmen vill jag se" och så hittar man den inte. Men då finns det en jättebra sökmotor nu som heter Vodeville där man skriver i namnet på den filmen man söker. [...] Då slipper man sitta och hoppa mellan 14 olika sidor. Det är väldigt, väldigt smidigt! Wanda Bendjelloul, TV4 Nyhetsmorgon "Hitta rätt film eller TV-serie"
InternetWorld Topp100 2017
Hos vilken av alla streamingtjänsterna finns filmen jag vill se i kväll? Det är fråga som kan vara hopplös att få svar på, men Vodeville fixar det. InternetWorld Topp100 Sveriges 10 bästa sajter för underhållning 2017
PC för alla
Slipp tjaffset inför filmkvällen! Vodeville hjälper dig hitta en film som passar dina kriterier. Martin Appel, PC för alla "Svensk sajt hjälper dig hitta rätt på Netflix"
inUse Award finalist 2016
Vodeville hjälper dig att hitta filmen till fredagsmyset i djungeln av filmtjänster. Finalist för bästa digitala användarupplevelse designpriset inUse Award 2016
Stockholms filmfestival
Det känns kul att få öppna upp festivalarkivet som innehåller allt från moderna klassiker till ny, gränsöverskridande film. Speciellt att få göra det tillsammans med Vodeville och arbeta för att filmälskare ska kunna se film på lagliga vägar. Git Scheynius, festivalchef Stockholms filmfestival
Dagens Nyheter
Filmerna har flyttat ut på nätet, men allt som inte är sprillans nytt kan vara svårt att spåra. Räddningen i nöden heter vodeville.se Helena Lindblad, "5 bästa enligt DN Kultur"
Svenska Dagbladet
[...]förenklar för alla film-entusiaster [...] På Vodeville kan du även välja att bli ­notifierad när en viss film blir tillgänglig. Svenska Dagbladet
Svenska Dagbladet
För att inte behöva gå igenom var och en av den uppsjö av sajter som finns så har jag använt sajten Vodeville, som har tillgång till de flesta av de lagliga filmtjänsternas databaser. Roger Wilson, Sveriges Radio P1 "Roger Wilson jagar filmklassiker på nätets streamingsajter"

Eftertexter

Vodeville är medfinansierat av EU-programmet Kreativa Europa

EU:s flagga och Creative Europe Media

Vodeville utvecklas med stöd av Svenska Filminstitutet

Svenska Filminstitutet

Betyg från IMDb och Metacritic

Våra filmbetyg är en skakad men inte rörd cocktail av betyg från både publik och kritiker via IMDb och Metacritic. Skalan går från 1 till 10 där tio är högsta betyg.

Filmaffischer och bilder från The Movie Database

This product uses the TMDb API but is not endorsed or certified by The Movie Database (TMDb).